Nieuwe directeur bestuurder Cocon Wonen

Sinds 1 mei ben ik, Dick Mol, de nieuwe directeur bestuurder van Cocon Wonen. Ik ben 57 jaar, woon sinds april samen met mijn vrouw José in Amersfoort. Beiden zijn we geboren en getogen in Laren, hebben in Amsterdam gestudeerd en hebben in Huizen gewoond. Daar zijn ook onze kinderen Tessa en Sebastiaan geboren. Ik werk al zo’n 27 jaar in de sector van de woningcorporaties. Heb voor de brancheorganisatie gewerkt, en ben bij diverse

woningcorporaties in dienst geweest. Eerst als manager financiën en de laatste 18 jaar als directeur in o.a. Enschede, Roermond, Emmen en Gouda. De laatste 5,5 jaar was ik directeur bij WBO Wonen in Oldenzaal. Voor het werk van mijn vrouw (GGZ Amersfoort) zijn we deze kant opgekomen vanuit Twente. De functie bij Cocon Wonen kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik werk daar 3 dagen per week. Daarnaast werk ik vanuit mijn eigen bedrijf, en ben ik o.a. raad van toezicht lid bij een ouderenzorg partij in Enschede. Het is jammer dat we elkaar door Corona nog niet fysiek hebben kunnen ontmoeten. Laten we hopen dat dat in de tweede helft van dit jaar weer kan. Bij dit bericht heb ik een foto meegestuurd. Zo kunt u zien hoe ik er zonder mondkapje uit zie. Tot ziens!





Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square