Gezondheidsmarkt voor senioren in Soesterberg

SOESTERBERG De Stichting Welzijn Ouderen Soesterberg (SWOS) en FysioSoesterberg houden op vrijdag 9 september een Gezondheidsmarkt. De inmiddels derde Soesterbergse markt, die nog net voor de corona in 2019 een onverwacht succes werd, is opnieuw in Ontmoetingscentrum Soesterberg.

Naast het exposeren zullen de deelnemende partijen vanuit hun eigen domein gezondheidstesten en -metingen verrichten. Op deze wijze kunnen senioren uit Soesterberg kennismaken met nieuwe producten en activiteiten rond het thema gezondheid. De lijst met deelnemende partijen voor de gezondheidsmarkt neemt nog steeds toe, van diëtiste tot podotherapie en fysiotherapie, ergotherapie, thuiszorg organisaties, maaltijdenleverancier, opticien, revalidatie-zorghulpmiddelenwinkel, kunstgebit soest, medische pedicure, welzin, doemeemethetov, beweegmakelaar, verschillende activiteitenverzorgers, Cocon Wonen seniorenhuisvesting en de gemeente Soest WMO. De Gezondheidsmarkt is een initiatief van Dolores van Enkhuijzen van de SWOS en Jesse van den Hoven en Fysio Soesterberg, die op 9 september om 10.00 uur de deuren zullen openen voor de bezoekers. Tot 13.00 uur kan iedereen vrijblijvend binnen lopen en zich laten informeren.

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square