Gemeente verkoopt Orlando terrein aan Cocon Wonen voor bouw seniorenwoningen

SOEST Gemeente Soest tekende deze week de overeenkomst voor de verkoop van het Orlando terrein aan Cocon Wonen. De verkoop van dit terrein, gelegen aan de Di Lassostraat, maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de grote behoefte aan seniorenwoningen in de gemeente.


Cocon Wonen, de vaste huisvester voor senioren in de gemeente Soest, krijgt er door de koop circa vijftig huurwoningen bij. Onderdeel van de deal was dat de organisatie aandacht zou hebben voor het behoud van groen.

INFORMATIEAVOND Binnenkort zullen omwonenden een uitnodiging ontvangen voor een informatieavond over de planvorming op het Orlando terrein en de manier waarop zij inbreng kunnen leveren op het planproces. Of deze avond fysiek of online zal plaatsvinden, is afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Meer informatie over het project is per e-mail op te vragen bij projectleider Alco Prins via a.prins@soest.nl.


Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square