50 jaar Cocon Wonen


De circa 500 bewoners van Cocon Wonen zijn door de jarige seniorenhuisvester getrakteerd. Op donderdag 30 september trok het team van Cocon Wonen de drie woongebouwen langs om alle bewoners te verblijden met een bloemetje en een extra attentie. De extra attentie bleek een velletje postzegels te zijn, met daarop een afbeelding van het eigen woongebouw.


Muziek kan op zo’n feestelijk dag niet ontbreken. In Honsbergen en De Vijverhof

klonk accordeonmuziek van Karin Brons. In De Drie Eiken zorgde poptroubadour Arnoud Kas voor een vrolijke noot. Het bracht menig bewoner aan het dansen.

In 1971 werd de Stichting Bouwactiviteiten in de bejaardensector opgericht.

Vijftig jaar later is de naam gewijzigd in Cocon Wonen, wordt er nieuwbouw ontwikkelt op het Orlando terrein en is het streven naar energiezuinige woningen.

Een bewoner:

Hiermee wil ik u hartelijk danken voor de aangename verrassing van vanmorgen. Ik hoorde orgelmuziek op de gang en dacht: hoe komen ze nou met een orgel hier op de gang, maar het bleek een mevrouw met accordeon, die voortreffelijk orgelmuziek speelde.

Ook het plantje kwam goed van pas. De postzegels met logo van Cocon ook heel leuk.

Daarbij en passant kennisgemaakt met de nieuwe directeur, Dick Mol. Alles bij elkaar een heel leuke onderbreking van de dag. Bedankt hiervoor.

Het jubileum werd gecombineerd met 1 oktober de dag van de ouderen. Het jaarlijkse bloemetje werd mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum ‘ t Vaarderhoogt


Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square