Versoepeling Coronamaatregelen

In deze vreemde tijd van het corona-virus, hoop ik dat het u goed gaat.

De bewoners die te maken hebben met verlies, wens ik heel veel sterkte.

Met zijn allen wachten we op een vaccin en zolang dat wachten duurt blijven

we voorzichtig.

Gelukkig kan ik u melden dat de meeste bewoners de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig opvolgen. Dat verhoogt de veiligheid van ons allemaal.

Ik wil u dan ook danken voor uw medewerking en u vragen om zo zorgvuldig mogelijk te blijven. Het aantal besmettingen in de vier woongebouwen van Cocon Wonen zijn - ook dankzij u - beperkt gebleven.

Inmiddels is er sprake van enige versoepeling van de RIVM-maatregelen.

Ik informeer u over het volgende:

  • Het kantoor van de huismeester is weer open.

  • Wilt u een kantoormedewerker spreken? Dat kan telefonisch of per e-mail. Eventueel is een persoonlijk gesprek mogelijk, op afspraak en in een daarvoor geschikte spreekkamer bij Cocon Wonen.

  • Het overleg met de bewonerscommissie en de Huurdersorganisatie is hervat.

  • In het najaar wordt besloten of de grote najaarsvergadering doorgang kan vinden en onder welke condities. De bewonerscommissie informeert u daar te zijner tijd over.

  • Het is weer mogelijk om gebruik te maken van logeerruimte De Suite.

  • De richtlijn voor het gebruik van de lift blijft hetzelfde: maximaal

2 personen in de lift.

Bij alle ontmoetingen blijft gelden: houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte, was vaak uw handen, en als u klachten heeft blijft u thuis.

Daar komt een volgend advies bij: ventileer uw woning. Een geventileerde ruimte maakt de kans op besmetting veel kleiner.

Heeft u een spoedeisende (reparatie) verzoek: Als een fysieke afspraak echt nodig is, geldt de volgende richtlijn: de huismeester betreedt alleen uw woning als u zelf even de woning verlaat.

Extra schoonmaakwerkzaamheden: Schoonmaakbedrijf De Ruiter blijft extra schoonmaakwerk verrichten aan bellenborden, bedieningspanelen in de lift, automatische deuropeners en dergelijke. Dit schoonmaakwerk zal veelal in de nacht of in de vroege ochtend gebeuren

Het kantoor van Cocon wonen blijft telefonisch (en per e-mail) bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantoortijden, van 09.00 uur tot 12.00 uur (van maandag tot en met donderdag). De huismeesters zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 15.30 uur en op vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur. Buiten de kantoortijden en de werktijden van het huismeesterteam kunt u voor spoedeisende klachten contact opnemen met de storingsdienst telefoonnummer 035-5482922.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neem dan contact op met het RIVM via 0800-1351. Dit telefoonnummer is bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

Hulp nodig? Heeft u ergens hulp bij nodig? Zit u met vragen waar u geen raad mee weet? Doe gerust een beroep op iemand die u vertrouwt. U kunt ook bellen naar de hulplijn van Het Rode Kruis 070-4455888 of naar de Luisterlijn (in samenwerking met omroep Max) 0900-0767.

Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het coronavirus onder controle blijft. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch: 035-5880288, (of per e-mail), contact op met het kantoor, maandag tot en met donderdag tussen 09.00 - 12.00 uur, of de huismeester. Het e-mailadres van het kantoor is: info@coconwonen.nl

Met vriendelijke groeten,

Theo Wennekes

Directeur bestuurder Cocon Wonen

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square