Troubadour Arnoud Kas verrast ouderen met buitenoptreden.

SOESTERBERG De bewoners van het wooncomplex voor senioren De Drie Eiken aan het Dorpsplein en de woonzorgvoorziening de Heybergh aan de Rademakerstraat werden donderdagmiddag verrast met een miniconcert door poptroubadour Arnoud Kas uit Soest. Hij zong en begeleidde zichzelf op de gitaar.

En al ontbrak door de afstand de interactie tussen Kas en zijn publiek, hij speelde niet voor niets: de bewoners, stonden op het balkon en enkele voorbijgangers luisterden op gepaste afstand op straat. Kas schakelde moeiteloos van genres en bij bekende nummers werd er zelfs meegezongen en meegeklapt.

Het was een geslaagd optreden, tot stand gekomen in samenwerking met welzijnsstichting Balans. Kas beloofde snel nog eens terug te komen.

Arnoud Kas gastoptreden bij De Drie Eiken

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square