Artiesten zingen voor senioren


Omdat de wereld voor senioren in deze tijd zeer klein is, werd er zondag voor deze mensen gezongen. Op initiatief van RTV Utrecht / Bingo FM is er zondag voor de senioren in Honsbergen gezongen door Soesters Kees Haak, Susanna Veldmeijer en Utrechter Ruud Neering. De senioren konden genieten vanaf hun balkon genieten van 1 uurtje entertainment. Kees zong de bekende hits van zijn vader Nico, Susanna zong de liedjes van Marianne Weber en de Zangeres Zonder Naam. De bewoners genoten aanzienlijk, er werd zelfs een foxtrot'je gedanst op de bekende melodie van Foxy Foxtrot.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright 2017-2020  COCON WONEN

Woningstichting voor Senioren in Regio Soest e.o.