Artiesten zingen voor senioren

March 30, 2020

 

Omdat de wereld voor senioren in deze tijd zeer klein is, werd er zondag voor deze mensen gezongen. Op initiatief van RTV Utrecht / Bingo FM is er zondag voor de senioren in Honsbergen gezongen door Soesters Kees Haak, Susanna Veldmeijer en Utrechter Ruud Neering. De senioren konden genieten vanaf hun balkon genieten van 1 uurtje entertainment. Kees zong de bekende hits van zijn vader Nico, Susanna zong de liedjes van Marianne Weber en de Zangeres Zonder Naam. De bewoners genoten aanzienlijk, er werd zelfs een foxtrot'je gedanst op de bekende melodie van Foxy Foxtrot.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maatregelen ivm Coronavirus

March 17, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square