Maatregelen ivm Coronavirus


BELANGRIJKE MEDEDELING

Aan alle bewoners van:

De Drie Eiken

De Vijverhof

Honsbergen

Onderwerp : Maatregelen Cocon Wonen in verband met het coronavirus

Datum : 17 maart 2020

Geachte bewoner,

In verband met het coronavirus informeer ik u hierbij over de maatregelen die Cocon Wonen heeft genomen. Deze maatregelen sluiten aan bij de richtlijnen die het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne) voorschrijft.

Beperking van het aantal fysieke contactmomenten:

Met ingang van heden zal het kantoor van Cocon Wonen en dat van de huismeesters gesloten zijn. Alleen spoedeisende (reparatie-) verzoeken worden in behandeling genomen. Als een fysieke afspraak echt nodig is, geldt de volgende richtlijn: de huismeester betreedt alleen uw woning als uzelf even de woning verlaat.

Bijeenkomsten en activiteiten vinden geen doorgang:

Denk aan de Voorjaarsvergaderingen, Bewonerscommissievergaderingen, De Sociëteit Honsbergen. De Ontmoeting, De Suite en de logeerkamers zijn niet beschikbaar.

Extra schoonmaakwerkzaamheden:

Schoonmaakbedrijf De Ruiter gaat extra schoonmaakwerk verrichten aan bellenborden, bedieningspanelen in de lift, automatische deuropeners en dergelijke. Dit schoonmaakwerk zal veelal in de nacht of in de vroege ochtend plaatsvinden.

Het kantoor van Cocon Wonen blijft telefonisch (en per email) bereikbaar tijdens de gebruikelijke kantoortijden, van 9.00 uur tot 12.00 uur (van maandag tot en met donderdag). De huismeesters zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m donderdag van 8.00 uur tot 15.30 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

Buiten de kantoortijden en de werktijden van het huismeesterteam kunt u voor spoedeisende klachten contact opnemen met de storingsdienst onder telefoonnummer 035-5482922.

Het welzijn en de gezondheid van bewoners, medewerkers en de mensen die voor ons allen werkzaam zijn, heeft de hoogste prioriteit. Ik reken op uw begrip. Samen kunnen we tot passende oplossingen komen in deze door overmacht ontstane situatie.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het RIVM via 0800-1351. Dit telefoonnummer is bereikbaar van 8.00 uur

tot 20.00 uur.

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan gerust telefonisch of per email contact op met het kantoor of de huismeester. Het e-mailadres van het kantoor is: info@coconwonen.nl

Met vriendelijke groeten,

Theo Wennekes

Directeur – bestuurder

![endif]--

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square