Ad van Luijt nieuw lid Raad van Toezicht Cocon Wonen

Cocon Wonen heeft Ad van Luijt verwelkomd als lid van de Raad van Toezicht. Hij is voor vier jaar benoemd. Hij volgt de heer Jan Bodewes op, die onlangs aftrad als lid. Bodewes was ruim twee termijnen lid van de Raad van Toezicht en fungeerde tevens als vicevoorzitter van de Raad.

Nieuwkomer Ad van Luijt heeft diverse functies bekleed in de bouwsector en het watermanagement. Daarnaast heeft hij zich ook in mediation bekwaamd. Hij neemt in zijn rol van toezichthouder zitting in de technische commissie. Daarnaast is hij contactpersoon richting de Huurdersorganisatie en de bewonerscommissies van Cocon Wonen.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken bij Cocon Wonen. De Raad is daarnaast ook klankbord en sparringspartner voor de directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht bestaat uit zes leden. Elk lid is generalist met de benodigde kwaliteiten om verschillende aspecten af te wegen. Naast deze kwaliteiten beschikt ieder lid over een specifieke deskundigheid/achtergrond, zo vormen zij samen een multidisciplinair team.

Cocon Wonen is de grootste aanbieder van (betaalbare) zelfstandige seniorenwoningen in Soest. (Bron: Soester Courant)

Uitgelichte berichten
Recente berichten

Cocon Wonen sluit zich aan bij Klachten Commissie Woningcorporaties Regio Utrecht

Cocon Wonen heeft zich aangesloten bij de Klachtencommissie Woningcorporaties Regio Utrecht (KWRU).

Doel van de klachtencommissie is “het uitbrengen van onafhankelijke adviezen over klachten” om zodoende een bijdrage te leveren aan het goed functioneren van de stichting.

Met ingang van 1 januari 2021 kunnen huurders van Cocon Wonen hier terecht als zij een onafhankelijk advies willen over een klacht.

Een brochure en klachtenreglement kunt u vinden op www.kwru.nl  

Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square