Ad van Luijt nieuw lid Raad van Toezicht Cocon Wonen

January 21, 2020

Cocon Wonen heeft Ad van Luijt verwelkomd als lid van de Raad van Toezicht. Hij is voor vier jaar benoemd. Hij volgt de heer Jan Bodewes op, die onlangs aftrad als lid. Bodewes was ruim twee termijnen lid van de Raad van Toezicht en fungeerde tevens als vicevoorzitter van de Raad.

 

Nieuwkomer Ad van Luijt heeft diverse functies bekleed in de bouwsector en het watermanagement. Daarnaast heeft hij zich ook in mediation bekwaamd. Hij neemt in zijn rol van toezichthouder zitting in de technische commissie. Daarnaast is hij contactpersoon richting de Huurdersorganisatie en de bewonerscommissies van Cocon Wonen.

 

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het beleid van de directeur-bestuurder en op de algemene gang van zaken bij Cocon Wonen. De Raad is daarnaast ook klankbord en sparringspartner voor de directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht bestaat uit zes leden. Elk lid is generalist met de benodigde kwaliteiten om verschillende aspecten af te wegen. Naast deze kwaliteiten beschikt ieder lid over een specifieke deskundigheid/achtergrond, zo vormen zij samen een multidisciplinair team.

Cocon Wonen is de grootste aanbieder van (betaalbare) zelfstandige seniorenwoningen in Soest. (Bron: Soester Courant)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Maatregelen ivm Coronavirus

March 17, 2020

1/3
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Copyright 2017-2020  COCON WONEN

Woningstichting voor Senioren in Regio Soest e.o.