De Drie Eiken

De Drie Eiken ligt in Soesterberg op een steenworp afstand van een winkelcentrum, bushaltes naar Zeist, Amersfoort en Utrecht en zeer nabij de grote verkeerswegen.
 

Het woongebouw, gelegen aan het Dorpsplein, telt 87 appartementen. De woningen zijn bestemd voor senioren vanaf 65 jaar.

Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich een zonnig balkon over de hele breedte van het appartement. Het woongebouw is omgeven door een aangelegde tuin, aan de achterzijde van de flat zijn twee jeu-de-boules-banen aangelegd. Het gebouw en alle woningen zijn toegankelijk zijn met een rolstoel. In de woning kunt u, indien noodzakelijk gebruik, maken van een rollator.

Alle appartementen in het woongebouw zijn voorzien van een aantal faciliteiten speciaal voor senioren bijvoorbeeld een huismeester, bewonersadviseur,  alarmeringssysteem, bibliotheek, hobbyruimte, pedicure, multi functioneel en een actieve bewonerscommissie. Indien men huishoudelijke hulp wenst (maar niet wordt geïndiceerd door CIZ) kunt u via hulpstudent.nl huishoudelijke hulp aanvragen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over COCON WONEN?

Klik dan hier.

Wilt u meer informatie over

ONS AANBOD?

Klik dan hier.

Betekenissenlijst

Wie is Woningnet Eemvallei?

Een sociale huurwoning zoeken in zeven gemeenten met één inschrijving. Dat kan in Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest/Soesterberg en Woudenberg via WoningNetEemvallei.

 

De regionale verdeling biedt voor woningzoekenden voordelen, maar is niet duurder. De inschrijvingskosten zijn eenmalig 17,50 euro. De inschrijving verlengen kost 7,50 euro per jaar. De inschrijving geldt automatisch voor alle zeven gemeenten.
 

Overzichtelijke website.
Het woningaanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd op www.woningneteemvallei.nl
U vindt daar dagelijks nieuwe huurwoningen. Bij elke woning staat hoe u ervoor in aanmerking kunt komen (inschrijfduur of loting) en of er speciale eisen zijn, zoals leeftijd. Ook ziet u hoeveel kans u maakt als de woning op inschrijfduur wordt vergeven. Inschrijven gebeurt digitaal, via de website.

 

Inschrijving in meerdere gemeenten
Om te kunnen reageren op het woningaanbod in één van de zeven gemeenten is één inschrijving nodig.

Automatische incasso
Het is mogelijk Woningnet te machtigen voor automatische incasso van uw verlengingskosten. Er kan niet meer gepind worden aan onze balies in Soest.

Vragen over Inschrijving
Voor vragen betreffende uw inschrijving kunt u terecht bij het Klantcontact Centrum van WoningNetEemvallei, te bereiken op telefoonnummer 0900-0400602 

> Sociale huurwoning; Woning met een huurprijs  onder de vastgestelde maximale huurgrens (liberalisatiegrens), waarbij huurders, afhankelijk van het inkomen, eventueel in aanmerking kunnen komen voor huurtoeslag. Belangstellenden voor een sociale huurwoning dienen ingeschreven te staan bij WoningNet-Eemvallei. De sociale huurwoningen van Cocon Wonen worden via de website www.woningneteemvallei.nl verloot/toegewezen.

> Vrije sector woning; Woning met een huurprijs boven de vastgestelde maximale huurgrens (liberalisatiegrens). Belangstellenden voor een vrije sector woning hebben een passend inkomen of vermogen. Deze woningen kunnen door Cocon Wonen direct worden toegewezen. U kunt deze woningen vinden onder 'TE HUUR' in het menu.